zaterdag 7 mei 2011

Showseizoen 2010 - 2011

Het showseizoen 2010 - 2011 zit er weer op. Dit jaar hebben wij niet veel kunnen showen omdat wij pas laat in het seizoen kittens kregen. Maar Junior heeft het goed gedaan in de laatste shows van het seizoen met het behalen van 9 finales tijdens de Blue Danube show in Oostenrijk.
Dit was tevens zijn laatste show als kitten en wij hopen dat hij het als volwassen kater net zo leuk blijft vinden en het net zo goed blijft doen.

vrijdag 6 mei 2011

Je weet wel kater

Onze Cartier is gisteren 'geholpen' en inmiddels is hij een 'jeweetwelkater'. Hoewel Cartier een super ragdoll is, heeft hij de kunst van het dekken nooit helemaal onder de knie gekregen. Wij weten nog steeds niet helemaal zeker hoe onze Luna hem destijds verleid heeft, maar zij is wel de enige dame geweest die dat gelukt is :-). Deze verhouding heeft twee geweldige kittens opgeleverd: Lily en Junior.

Junior mag in de schoenen van zijn vader treden en heeft duidelijk nu al meer interesse in de dames dan zijn vader! Aan hem zien wij momenteel welke dame in huis krols begint te worden, want vanaf dat moment is hij haar schaduw.

Omdat Cartier zo'n schat is wilden wij hem dan ook zo snel mogelijk casteren, zodat hij lekker terug kan in de groep en kan gaan genieten! Hiervoor gaan wij ook een nieuw thuis voor hem zoeken, waar hij alle aandacht zal krijgen die hij verdient want hij is echt een knuffelmonster.