zaterdag 18 juni 2011

Regional Winner Mighty Mouse

Gisteren kregen wij echt een cadeautje. Wij kregen namelijk bericht dat onze Muis de 18e mooiste kastraat van Noord-Europa was in het showseizoen 2010-2011! Geen geringe prestatie want er zijn in dit seizoen 120 kastraten tentoongesteld (terwijl Muis zijn punten slechts in twee shows bij elkaar heeft kunnen sprokkelen)!

Al met al krijgt Muis door deze prestatie de eretitel "Regional Winner", krijgt hij een Award op de Regional Show in Oktober in Floersheim am Main (D) en wordt hij ook opgenomen in het internationale TICA Jaarboek editie 2010-2011. Wij zijn dan ook super trots op onze kerel.

vrijdag 10 juni 2011

Happy Birthday Emma

Hiep, hiep, hoera!!! Onze Emma is deze week 12 jaar geworden!!!
En ze is nog net zo speels als een kitten (en net zo verzot op kittenbrokjes :-))

maandag 6 juni 2011

Cartier

Onze Cartier is afgelopen vrijdag verhuisd naar zijn nieuwe baasje! Hoewel hij alles nog best wel spannend vindt in zijn nieuwe huisje, krijgt zij al wel de nodige kopjes en knuffels van hem :-). Het blijft een echte knuffelkont en wij zullen hem dan ook node missen!

woensdag 1 juni 2011

Cartier met zijn voerbal



Omdat Cartier echt veel te dik was, zijn wij hem eten gaan geven met een voerbal. Dit werkt echt perfect en inmiddels vindt Cartier het zelfs een leuk spelletje!

De eerste show!


Afgelopen weekend was de eerste show voor Pumpkin. Hij is net 6 maanden oud geworden en wij waren erg benieuwd hoe hij het showen zou ervaren. Zoals verwacht was hij super relaxed, een echte ragdoll dus! Wat helemaal leuk was, is dat hij zelfs in 4 finales gestaan heeft. Niet slecht voor deze kleine kerel. De keurmeesters waren vooral, net zoals wij, helemaal weg van zijn donker blauwe ogen. Op de foto zie je Pumpkin met Belgische TICA keurmeester Mary Lise de Landtsheer.

Voor Junior was het ook een eerste show, namelijk zijn eerste show als volwassen kater. Met zijn 8 maanden oud heeft hij het geweldig gedaan. De eerste dag heeft hij al zijn Grand Champion Titel behaald!!!! Ook de tweede dag ging super en heeft hij in de nodige finales gestaan.
Kortom een geweldig resultaat en wij duimen dat hij het zo goed blijft doen :-).