vrijdag 26 augustus 2011



Vandaag worden Plien en Biance vijf weken oud. En wat zijn ze vooruitgegaan in de afgelopen week. Niet alleen zijn ze flink gegroeid, beginnen ze ook al wat vaster voedsel te eten (al is eten van een schoteltje nog een brug te ver), maar gaat het coördinatievermogen en het zicht van de kleintjes met stappen tegelijk vooruit. Dat is bijvoorbeeld te zien in het geuploade filmpje waarin je Plien ziet jagen op een speeltje.

Voor ons een geweldige manier om aan het weekeinde te beginnen. Wij hopen dat jullie ook een goed weekeinde mogen beleven.

woensdag 17 augustus 2011

Meer ruimte!

De kleintjes van Melrose groeien als kool. De hoogste tijd dus voor meer ruimte zodat ze voorzichtig kunnen gaan rondstappen.

En dus ook lekker meer ruimte voor moeder met haar kroost! Melrose is zooo trots op haar kinders (smelt).



maandag 15 augustus 2011

Kitten update

Wat vliegt de tijd! Inmiddels zijn de kittens van Lily alweer 3 weken en de kittens van Melrose 2 weken oud. Volledig volgens het boekje zijn dus ook hun oogjes open gegaan en wat kijken ze lief de wereld in!
Afgelopen zaterdag is daarnaast ook Pippa bevallen van haar nestje! Hoewel het een zware bevalling was is alles goed gegaan en geniet Pippa inmiddels van het moederschap. Binnenkort meer foto's en nieuws van deze kittens.

donderdag 11 augustus 2011

Verzorging

De kittens groeien gestadig door. Inmiddels lopen de twee dames van Lily zelfs al heel voorzichtig op wankele beentjes rond. Lily verzorgt beide dames perfect en de dames vinden dat prima :-).

maandag 8 augustus 2011

Alles gaat goed in huize Pacifica

In huize Pacificats gaat alles prima!

De twee kleintjes van Lily hebben inmiddels hun ogen helemaal open en beginnen voorzichtig de wereld wat verder te ontdekken. Ze worden daarbij gestimuleerd door hun moeder die ze uit hun mandje ´gelokt´heeft met zachte miauwen. De camera is nog wel een beetje eng maar met alle foto´s die wij van ze nemen zullen ze daar snel aan gewend zijn :-).

De kleintjes van Melrose groeien als kool en iedere ochtend zijn wij weer verbaasd over hoeveel ze die dag weer gegroeid zijn. Na ruim een week weegt de grootste al meer dan 250 gram.
Ook hun oogjes beginnen heeeel voorzichtig open te gaan en wij verwachten dat deze halverwege de week wel echt open zullen gaan.

Als laatste van de drie zwangere dames loopt Pippa inmiddels op alle dag. Wij houden haar goed in de gaten en tellen de dagen af. Hopelijk zal haar bevalling net zo makkelijk verlopen als die van de andere twee dames.


vrijdag 5 augustus 2011

Trotse moeders


Even een berichtje over beide trotse moeders! Met beide nestjes gaat het super goed. Het lijkt wel of de moeders slagroom in plaats van melk hebben en alle kittens groeien iedere dag met dubbele cijfers. Het is een genot om ernaar te kijken...............zijn het geen plaatjes?

woensdag 3 augustus 2011

Oogjes gaan open

Het gaat heel goed met de twee kleintjes van Lily. Heel voorzichtig gaan de oogjes open en wordt hun wereld een stukje groter. Ook wordt hun tekening langzaam zichtbaar en inmiddels weten wij bijna zeker dat een van de meisjes een mitted ragdoll is en het andere meisje een bicolor.