dinsdag 27 maart 2012

Sunshine

Deze week kregen wij bericht over onze Sunshine (de moeder van Apple en de oma van onze Melrose en Katy :-)). Het gaat uitstekend met de dame zoals wel te zien is op de bijgaande foto. Wat een mooie meid he?

donderdag 15 maart 2012

Groetjes van Joost van de Overkant

Deze week ontvingen wij ook een foto van Joost, een van de zonen uit het nestje van Melrose en Junior. Joost is ontzettend lief en aanhankelijk en hij wordt enorm verwend :-). Maar wat wil je ook met zulke ogen! Zoals jullie kunnen zien heeft Joost nog steeds de meest geweldige blauwe ogen (smelt) en lijkt hij erg op zijn moeder.

dinsdag 13 maart 2012

Lots of Love(good)

De foto's van de afgelopen periode op de nieuwspagina hebben geinspireerd! Vorige week ontvingen wij deze twee mooie foto's van Lotje, of Pacificats Charlotsolovegood zoals ze officieel heet.

Ze woont al een tijdje samen met een mooie Maine Coon dame Lady genaamd en, zoals op de foto wel te zien is, kunnen ze het samen heel goed vinden!

Lotje is een dochter van onze Luna en een halfzusje van Tinkerbell, Junior en Lily. De gelijkenis is voor ons duidelijk zichtbaar en het is moeilijk voor te stellen dat zij in juni alweer 5 jaar wordt. Wat vliegt de tijd!

maandag 12 maart 2012

Liefs van Faddle

Faddle is inmiddels alweer een paar weken herplaatst en hoewel ze in het begin alles toch wel heel eng vond, is ze inmiddels helemaal gewend. Ze gaat goed haar eigen gang en als ze aandacht wil, begint ze te mauwen en gaat ze haar nieuwe baasjes opzoeken.

Faddle is ook speelser en actiever geworden! Wie had dat gedacht :-). Vele speeltjes vallen in de smaak: muisjes, balletjes, erwtjes, stokje-touwtje speeltje en het laserlichtje. Ook vindt ze het geweldig om op de vensterbanken naar buiten te kijken en probeert ze zelfs op die manier vogels te vangen! Kortom, het gaat geweldig met onze kleine, lieve meid.

Bijgaand twee foto's van Faddle die wij bij dit goede bericht gemaild kregen.


woensdag 7 maart 2012

En de fotootjes blijven komen!

Wij zijn helemaal blij, want wij hebben gisteren nog meer fotootjes ontvangen!
Ditmaal van Bianca die nu Mona genoemd wordt.

Mona is het zusje van Plien en het is wel duidelijk dat alle kittens van Junior een ding gemeen hebben: ze zijn groot!!! Mona weegt inmiddels al 4,5 kilo! Niet slecht voor een meisje :-).

Ook met Mona gaat het heel goed en zo te horen is ze nog niet veel veranderd. Ze is superlief, maar soms ook ondeugend en ze kan nog steeds niet goed stil zitten. Hahaha dat kon ze als klein kittentje al moeilijk, zij en haar zusje waren destijds niet in de werpkist te houden. Ze moesten eruit! Spelen!


dinsdag 6 maart 2012

Nog meer kadootjes

Wat een plezier! Wij kregen nieuwe fotootjes van Lizzy, het zusje van Pluk. Is ze geen schoonheid? Wij horen dat het super goed gaat tussen haar en de al aanwezige poes en kater in huis. Nu hadden we dat ook wel verwacht, maar het is altijd fijn als het ook zo goed gaat!

zondag 4 maart 2012

Kadootjes

Wij vinden het altijd echt een kadootje als eigenaren de moeite nemen om ons foto's sturen van hun schatten. Hierbij twee foto's van IJzerlijm en Pluk(je).
En zoals jullie wel weten zijn alle foto's te vinden op onze Flickr pagina: http://www.flickr.com/photos/tom-poes/

Hier een foto van IJzerlijm. Ze wordt helemaal niet verwend door haar baasjes zoals je ziet. Zij is hernoemt tot Pluk want haar nieuwe baasjes vonden dat zo'n leuke naam :-).

Hier een foto van de 'originele' Pluk. Ligt ze niet enorm lief te flirten? Ook met Plukje gaat het super en ze weegt inmiddels zelfs al 4 kilo! Geen wonder dus dat wij eerst dachten dat het een kereltje was :-)