maandag 30 april 2012

Eerste foto's van de kittens!

De trotse moeder
Afgelopen donderdagnacht is Penny bevallen van haar eerste nestje. Zij vond het super spannend (en wij ook :-)), maar alles ging heel erg goed. In totaal zijn er 5 kittens geboren, waarvan er eentje heel klein is (slechts 56 gram). Maar deze kleinste is wel zeer actief en wij zullen er alles aan doen om hem te helpen! Vandaar dat wij begonnen zijn om hem bij te voeren zodat hij alle kansen krijgt. Tot nu toe gaat dat goed en vandaag, maandagavond, woog hij al 81 gram! Hoera!

Waltzing kittens
Bijvoeren van de allerkleinste

donderdag 19 april 2012

Nog een paar daagjes

Nog een paar daagjes geduldig wachten. Penny is geweldig als zwangere dame en is enorm lief. Ze heeft haar werpkist al helemaal eigen gemaakt en ligt er alvast vaak in te slapen.

Nieuwe foto's van IJzerlijm!

Wij kregen weer een update over de 'kleine' IJzerlijm :-). Zij heeft het prima naar haar zin en samen met haar vriendje Jules geniet ze van het voorjaar op het afgerasterde balkon. Zalig toch!

Carolijn en Robbert, ontzettend bedankt voor jullie goede zorgen!!!

zondag 8 april 2012

Groetjes van Feline en Murmurs

Deze week kregen wij weer enkele foto's van Feline & Murmurs. Uit de verhalen horen wij dat de beide dames met volle teugen genieten van het voorjaar in de tuin. Murmurs probeert af en toe een vogel te vangen die op 6 mtr hoogte over komt vliegen. Feline zit met name achter de vliegen en de bijen aan...... De vliegen krijgt ze nog wel te pakken maar de bijen zijn te snel. Een sprintje door de tuin trekken is ook erg favoriet.

Als de dames 's middags gaan slapen dan wil Murmurs het liefst in hetzelfde mandje liggen bij Feline (haha, klinkt dat niet bekend :-)). Op de foto ging het even goed maar er is al gauw trammelant. Feline is op dit moment wel de dominantste van de twee dus uiteindelijk moet Murmurs wijken voor Feline.

Bedankt Pauline en Robert voor de mooie foto's en fijn om te horen dat het zo goed gaat met beide dames! Alle foto's zijn natuurlijk te zien op onze fotosite op Flickr: http://www.flickr.com/photos/tom-poes/

donderdag 5 april 2012

Happy Birthday Abby

Hiep, hiep, hoera! Abby is vandaag jarig!
Het valt ons niet mee om het toe te geven, maar Abby wordt vandaag al 12 jaar! Dat is een mooie leeftijd voor een katje en wij zouden het Abby zeker niet geven. Een kattenleeftijd van 12 jaar komt immers overeen met 64 jaar in mensenjaren, maar dat zou je Abby zeker niet geven :-).

En wie jarig is trakteert! Dus iedereen heeft vanmiddag iets extra's gekregen, wat zeeer goed in de smaak viel.

zondag 1 april 2012

Kittens!!!

Hoera! Alle signalen wijzen erop dat onze Penny drachtig is!
Ze is zelfs al iets aangekomen.................zie je het al op de foto?

Penny is eind april uitgerekend, dus misschien worden het wel prinsjes en prinsesjes als ze op 30 april bevalt :-).