donderdag 24 mei 2012

Zwangere Lily

Met de kittens van Penny en Obelix gaat het super goed. Morgen worden ze alweer 4 weken oud en ik beloof dat wij snel nieuwe fotootjes zullen plaatsen :-).
Maar wij zijn ook heel trots op een andere dame is huis..................onze Lily is ook drachtig. De vader is Obelix en dit is een combinatie waar ik al heel lang naar uit kijk en eindelijk is het dan bijna zo ver!
Het duurt nog wel een paar weekjes maar zoals jullie op de foto kunnen zien krijgt Lily al een aardig buikje.

dinsdag 15 mei 2012

Robbedoes

Robbedoes is een van de katertjes uit het eerste nestje van Melrose en Junior. En kijk eens wat een mooie kerel Robbedoes geworden is!

Sarah en Danny, dank jullie wel dat jullie zo goed voor onze kerel zorgen!

maandag 14 mei 2012

Mr Edorable

Herkennen jullie hem nog? Dit is een foto van Ed!
Een zoon van Luna uit het ABC-nestje. Wat een grote kerel is het geworden he?

Wij kregen deze foto met de volgende tekst:
Ed zit hier in zijn favoriete emmer. Hij is er dol op, maar kan er niet goed zelf instappen, eruit gaat makkelijker. Dus vraagt hij Lars soms hem erin te tillen, lief he? Ed maakt het nog steeds prima. Hij is een brutale aap, maar erg lief. Hij speelt heel graag met Jari, maar Jari beslist of ze zin heeft. Als niet, krijgt Ed een draai om zijn oren en druipt hij af. Maar ze hebben samen veel plezier als Ed in Alkmaar is. Met Gompie komt het nooit goed, die vindt Ed maar niks. Verder speelt Ed het liefst in de tuin, uren lang. Hij blijft (bijna altijd) keurig in de tuin. Hij mag niet op de schutting en dat weet hij redelijk goed. Nou, groetjes uit Alkmaar voor jullie en alle poezen. (oma) Cisca en Lars

vrijdag 11 mei 2012

Twee weken oud

De kittens van Penny zijn vandaag twee weken oud.
Bij alle kittens zijn de oogjes inmiddels open en ze beginnen heel voorzichtig de wereld te verkennen. Wij kunnen er wel uren naar kijken!!!

dinsdag 8 mei 2012

Nieuwe foto's van Pluk(je)

Deze week ontvingen wij nieuwe foto's van Pluk, de dochter van Pippa en Junior. Is zij geen geweldig mooie dame geworden?

Bijgaand het berichtje van haar moeder:
"We hebben echt zooo leuk samen! Moet haar nu wel voor het mooie wekelijks helpen met haar vacht. Maar dat is alleen maar ontspannen en dan heeft ze een 'kraag' waar Willem van Oranje jaloers op is!

Heb net jullie site nog even bekeken. Samen met Pluk. Hihi... Ze werd helemaal wiebelig van het fimpje van Zusje die last heeft van 'kitten heat' :) Wat worden Ijzerlijm en Zusje ook groot en mooi zeg! Maar ja, ik heb toch de mooiste en de liefste hahaha.... Pluk is het er mee eens, ze ligt ter plekke op haar rug :)"

En zo hoort het ook :-)!
Alle foto's zijn te zien op onze fotosite op Flickr: http://www.flickr.com/photos/tom-poes/

zondag 6 mei 2012

Oogjes gaan open

Wat is de ontwikkeling van een kitten toch een geweldig wonder. Gisteren zaten alle oogjes nog dicht en vandaag gaan ze heel voorzichtig een voor een open. Soms nog maar een heel klein beetje, maar bij een andere kitten kijken opeens twee ogen je zomaar aan. Lief!


vrijdag 4 mei 2012

Een week oud

Zzzzzz
Penny's kittens zijn inmiddels een week oud. Tijdens deze eerste week is het vooral drinken bij moeder en slapen, lekker warm bij moeder of dicht tegen elkaar aan. 
Seal Bicolor kitten
Heel voorzichtig worden ook de aftekeningen duidelijk. Nog niet bij iedereen maar zoals hierboven duidelijk te zien is, zit er zeker een seal bicolor kittentje bij :-). Wij hebben geen haast en geniet volop, want ze zijn zoo lief.