woensdag 23 januari 2013

TICA show in Brielle (Nederland)

Afgelopen weekend was er een TICA show in Nederland en natuurlijk waren wij wij van de partij! En wij waren niet de enige want er waren veel Ragdolls op de show aanwezig. Dit maakte het showen alleen maar leuker en het was erg gezellig om alle vrienden en bekenden weer te zien. Neemt niet weg dat wij natuurlijk helemaal super trots waren omdat onze katjes ook in de diverse finales stonden! Geen geringe prestatie gezien de aanwezige concurrentie.

Floris op de keurtafel bij Marylou Anderson (USA)
Vooral onze Floris deed het super goed. Hij en zijn broertje Thijmen waren op de show 6 maanden oud en beiden haalden diverse finales op zowel de zaterdag als de zondag:
Thijmen : Best Longhaar kitten (!) bij Sue Hart Jones en 9e best All breed kitten bij Marylou Anderson.
Floris:  3e en 4e best longhaar kitten bij Sue Hart Jones, 8e best All breed kitten bij Lisette de Landtsheer, 5e en 2e (!) best All breed kitten bij Marylou Anderson

Voor onze Juliet was het haar eerste show als volwassen Ragdoll en gezien de competitie hadden we niet echt gerekend op een finale plaats. Ze is immers pas net 8 maanden oud en moest het opnemen tegen oudere en daarmee meer ontwikkelde Ragdolls. Maar ze haalde zowaar 3 finales en hiermee heeft zij haar titel als Champion behaald!!!

Ellie in de finale van Jean Marc Lagarde (F)
Naast onze Ragdolls hadden wij natuurlijk ook Ellie, onze oosters korthaar meisje, bij ons. Zij heeft het helemaal geweldig gedaan en stond in 8 van de 10 kitten finales!!!