woensdag 8 oktober 2014

Boy en Junior op show

Afgelopen weekend zijn Boy en Junior naar een TICA show in Engeland geweest. Beide heren hebben zich goed vermaakt en stonden in diverse finales.
Wij waren super trots toen Junior zelfs uitverkoren werd tot de Best Alter bij keurmeester Francesca Gagern!


Posted via Blogaway

donderdag 17 juli 2014

New life

Afgelopen maandag 14 juli is Katy moeder geworden van een meisje. Moeder en dochter maken het uitstekend en de dame is in de afgelopen dagen al flink gegroeid.
Het is nog wel even afwachten wat de kleur en tekening van het meisje zullen worden. De vader is onze Junior en dit was waarschijnlijk een van zijn laatste nestjes.


Posted via Blogaway

vrijdag 20 juni 2014

Eerste dierenarts bezoek

Vorige week vrijdag hebben de vier meisjes van Carolina hun eerste bezoekje aan de dierenarts gebracht. Zoals altijd hebben we daarvoor lekker de tijd genomen zodat ze rustig konden wennen aan de autorit, het wachten in de wachtkamer en het onderzoek zelf.
Zoals jullie kunnen zien was vooral Po totaal niet onder de indruk van de hele gebeurtenis. Zij klom zelfs uit de draagmand en ging lekker de tafel in de wachtkamer onderzoeken. Daarna klom ze zelfs op de draagmand om alles nog eens beter te bekijken. Hahaha Po mag dan de kleinste van het stel zijn, ze is zeker ook de dapperste!
Bij Mark werden alle vier de dames volledig onderzocht en daarna kregen zij hun eerste inenting. Ook daar waren ze totaal niet van onder de indruk...........wij zijn weer trots op onze kinders!


vrijdag 2 mei 2014

Groter huisje

De kittens van Carolina zijn vandaag 3 weken oud en ze worden met de dag leuker.
Inmiddels beginnen ze ook al voorzichtig rond te lopen dus de hoogste tijd voor de grote verhuizing van de werpkist naar de kittenren. Nog steeds knus en overzichtelijk voor moeder en kittens maar wel meer ruimte om te lopen, te spelen én de wereld wat verder te ontdekken

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

dinsdag 29 april 2014

Verliefd

De kleintjes van Carolina zijn nu ruim 2 weken oud en wat kijken ze al wijs uit hun ogen! Om verliefd op te worden. 

PS. Ik zag dat de video niet altijd goed ondersteund wordt door alle browsers. Dus voor de zekerheid bijgaand een linkje naar de video op Flickr. Hopelijk is hij daar wel goed door iedereen te zien.
 

Posted via Blogaway

zaterdag 26 april 2014

Penny's kittens zijn geboren!

Hoera! Afgelopen nacht is ook onze Penny bevallen van haar kittens. Zij heeft ons wel lang laten wachten. Normaal gesproken beviel zij altijd rond de 64ste dag van haar zwangerschap. Maar dit keer niet en liet ze ons wachten tot bijna de 68ste dag. Uiteraard zijn wij de afgelopen dagen niet meer van haar zijde geweken en sliepen wij ook 's nachts op een yogamatje naast haar. Gelukkig is alles goed gegaan en zijn de kittens eindelijk vannacht geboren.
Het zijn twee grote kittens en moeder verzorgt ze wederom weer super! Het is echt een geweldig om naar te kijken.
Bijgaand een fotootje van het trotse gezinnetje om een beetje te kunnen meegenieten.

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

vrijdag 18 april 2014

Hoera! Kittens!

Vorige week vrijdag 11 april zijn Carolina en Floris de trotse ouders geworden van vier kittens.

Het is Carolina's eerste nestje maar het was weer heel bijzonder om te zien hoe ze gelijk wist wat ze moest doen. Ze is echt een zeer toegewijde moeder en zij ligt bijna de hele dag bij haar kinders. Zij lijkt erg tevreden en de kittens groeien goed.

Van de vier zijn er twee blue bicolors en twee blue mitteds. Dus een mooie 50/50 verdeling ;-). Verder zijn het twee kereltjes, een meisje en eentje die ons nog in spanning houdt over wat hij/zij nou precies is ;-)

Bijgaand een fotootje van de trotse moeder!

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

zondag 6 april 2014

Wij verwachten kittens!

Bij huize Pacifica wordt april een drukke maand ;-). Tot onze grote vreugde verwachten wij dan namelijk twee nestjes!

Begin april verwacht onze Charlotte haar eerste nestje. Ook voor Floris is dit zijn eerste nestje en wij zijn erg benieuwd naar de kittens van deze beide kanjers. Charlotte is een zeer tevreden aanstaande moeder. Zij weet volgens ons nog niet zo goed wat haar precies overkomt maar ze loopt zeer tevreden rond en is zeker blij met alle lekkere extra hapjes die ze krijgt.





Eind april verwachten wij een nestje met onze Penny. Penny is inmiddels al een zeer ervaren en geweldig goede moeder. De kittens uit haar vorige nestjes heeft zij geweldig goed opgevoed en wij kijken ernaar uit om met haar weer een nestje te mogen hebben. De vader van dit nestje is ook Floris die zich inmiddels al een beetje als een Casanova gaat ontpoppen.