maandag 31 oktober 2011

Onze nieuwe Grand Champion

Afgelopen zaterdag is Katy naar de Belgische TICA show geweest. Het was een hele tijd geleden dat zij voor het laatst naar een show geweest was, dus wij waren erg benieuwd hoe zij het zou gaan vinden.

Maar Katy vond het allemaal geweldig en genoot van alle aandacht! Ze stond zelfs in twee all breed finales waarmee zij de felbegeerde titel van Grand Champion behaalde.

Wij zijn super trots op onze meid!!!

Faddle is verhuisd

Afgelopen donderdag was het dan toch (helaas voor ons) eindelijk zo ver: Faddle is verhuisd naar haar nieuwe thuisje. De eerste dag vond ze het allemaal wel een beetje eng, maar ´s avonds kwam ze toch lekker op de bank bij haar nieuwe baasjes liggen.

Typisch Faddle.........alles moet op haar eigen tempo :-). We zullen haar enorm missen, maar wij weten ook dat ze een geweldig nieuw thuis gevonden heeft bij Angelina en Bas. Ze zal daar echt tot in haar ´teennageltjes´ verwend gaan worden.

Bijgaand een foto van Faddle in haar nieuwe thuis:

woensdag 19 oktober 2011

Dierenarts bezoekje met een twist

Afgelopen maandag waren wij weer op bezoek bij Mark dierenarts. Plien en Bianca kregen hun tweede inenting en chip. Daarnaast waren ook de kleintjes van Pippa mee voor hun eerste onderzoek en inenting. Net zoals de vorige keer hebben wij lekker de tijd genomen zodat de kleintjes op hun gemak konden wennen aan deze nieuwe ervaring. Iedereen was dan ook volledig op hun gemak en er werd volop gespeeld in de wachtkamer. De kittens waren zelfs zo relaxed dat er een aantal in slaap vielen bij het wachten op hun onderzoek.

In de wachtkamer:


Als eerste waren Plien en Bianca aan de beurt die weer met vlag en wimpel geslaagd zijn voor hun onderzoek. Patricia, onze dierenartsassistente met Plien:


Daarna waren de kleintjes van Pippa aan de beurt die alles ook heel relaxed ondergingen. Beertje, die onderzocht wordt door Mark:

En een fotootje van de inenting van Pluk:


Bij het onderzoek van de kleintjes van Pippa had Mark nog wel een hele leuke verrassing voor ons .................het bleek dat Pluk en Smeerkees namelijk meisjes zijn en helemaal geen kereltjes...............! Hahaha wat voelden wij ons opgelaten, maar wij waren zo zeker dat wij hun geslacht na de eerste weken ook totaal niet meer gecheckt hadden. Of het kunnen natuurlijk de magische handen van Mark zijn, maar dan ken ik wel wat fokker vrienden die binnenkort graag bij hem op bezoek gaan :-).

Smeerkeesje...........dus toch een dametje:

zondag 16 oktober 2011

Zondagmorgen in Huize Pacifica


Zondagmorgen in huize Pacifica..............genot komt in een kleine verpakking. En hoewel men wel zegt dat 'overdaad schaadt' wagen wij dat in dit geval te betwijfelen. Zou dit de befaamde uitzondering op de regel zijn :-D?

dinsdag 4 oktober 2011

Op bezoek bij de dierenarts

Inmiddels zijn ook de kleintjes van Melrose 9 weken oud, dus tijd voor hun eerste inenting!
Gisteren zijn wij met de hele familie naar de dierenarts geweest. Iedereen is volledig onderzocht en helemaal gezond verklaard :-). Verder waren ze niet echt onder de indruk van alle belevenissen, maar dat hoort er een beetje bij als Ragdoll.

De autorit naar de dierenarts. Interessant al die nieuwe geluiden en luchtjes!

Kwabbernoot is niet echt onder de indruk van het onderzoek en meer geinteresseerd in de camera.

Een goed gesprek tussen Guust en onze Dierenarts Mark.