woensdag 19 oktober 2011

Dierenarts bezoekje met een twist

Afgelopen maandag waren wij weer op bezoek bij Mark dierenarts. Plien en Bianca kregen hun tweede inenting en chip. Daarnaast waren ook de kleintjes van Pippa mee voor hun eerste onderzoek en inenting. Net zoals de vorige keer hebben wij lekker de tijd genomen zodat de kleintjes op hun gemak konden wennen aan deze nieuwe ervaring. Iedereen was dan ook volledig op hun gemak en er werd volop gespeeld in de wachtkamer. De kittens waren zelfs zo relaxed dat er een aantal in slaap vielen bij het wachten op hun onderzoek.

In de wachtkamer:


Als eerste waren Plien en Bianca aan de beurt die weer met vlag en wimpel geslaagd zijn voor hun onderzoek. Patricia, onze dierenartsassistente met Plien:


Daarna waren de kleintjes van Pippa aan de beurt die alles ook heel relaxed ondergingen. Beertje, die onderzocht wordt door Mark:

En een fotootje van de inenting van Pluk:


Bij het onderzoek van de kleintjes van Pippa had Mark nog wel een hele leuke verrassing voor ons .................het bleek dat Pluk en Smeerkees namelijk meisjes zijn en helemaal geen kereltjes...............! Hahaha wat voelden wij ons opgelaten, maar wij waren zo zeker dat wij hun geslacht na de eerste weken ook totaal niet meer gecheckt hadden. Of het kunnen natuurlijk de magische handen van Mark zijn, maar dan ken ik wel wat fokker vrienden die binnenkort graag bij hem op bezoek gaan :-).

Smeerkeesje...........dus toch een dametje:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten