zaterdag 30 juni 2012

Eerste inenting

Afgelopen donderdag zijn de kleintjes van Penny op stap geweest naar de dierenarts. We hebben lekker de tijd genomen zodat ze konden wennen aan al die nieuwe ervaringen. De hele dag stond de draagmand al in de kamer en werd die uitgebreid bestudeerd, besnuffeld, gebruikt als speelplaats en om lekker in te slapen.
's Middags voor het eerst met de auto weg waar ze niet echt van onder de indruk waren. Ook de wachtruimte leidde tot geen enkele stress en Dreamer heeft zelfs uitgebreid rondgelopen in en op de draagmand.
Na rustig de tijd genomen te hebben in de wachtkamer en alle kittens inmiddels super relaxed waren, werd het tijd voor het 'echte' werk: deskundig onderzoek door Mark of alles in orde was en natuurlijk de inenting zelf.

Alle kittens zijn super gezond bevonden (dat wisten wij natuurlijk wel :-)) en de inenting was een eitje. De kereltjes lieten nog wel een beetje horen dat ze zo'n naald toch wel eng vonden, maar de meisjes gaven geen kik! Dus duidelijk geen sprake van tortietude :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten