dinsdag 27 september 2011

Update 27 september

Ik heb het al vaak gezegd maar wat gaat de tijd toch snel. Afgelopen weekend waren Plien en Bianca alweer 9 weken oud en gisteren zijn de twee dames dan ook voor de eerste keer ge-ent. Dat was natuurlijk een spannende gebeurtenis en wij hebben ruim de tijd genomen zodat ze rustig konden wennen aan alle nieuwe dingen. Met beiden was alles in orde en eenmaal thuis waren ze alweer snel aan het spelen.

De kleintjes van Pippa groeien als kool met als absolute uitschieter Kwabbernoot. Met 8 weken weegt hij al meer dan 1.200 gram! Een flinke kerel dus :-).

Dit weekend hebben de kittens van Pippa hun naam gekregen. Wij waren al van plan om hun te vernoemen naar personen uit de verhalen van Annie MG Schmidt, maar wij vinden het ook belangrijk om een naam te vinden die echt bij het betreffende kitten past.
De namen zijn geworden: Dikkertje Dap, Smeerkees Longstockings (als eerbetoon aan Pippa want dit kereltje lijkt qua tekening echt heel erg op zijn moeder), Pluk van de Petteflet, Zusje Helderder en Beertje Pippeloentje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten