maandag 12 september 2011

Update maandag 12 september

Vorige week maandag was een druk dagje. Er zijn toen schuifdeuren geplaatst tussen de woonkamer en de keuken. Dat heeft ons wel wat meer rust gegeven. Plien en Bianca kunnen nu naar alle hartelust ronddenderen in de woonkamer zonder dat wij bang hoeven te zijn dat ze misschien per ongeluk tegen een van de grotere ragdolls aanlopen :-).
Onze enige zorg is nu het moment wanneer Lily besluit dat deze ruimte eigenlijk te klein is en dat haar dochters meer moeten!

De deuren hebben ook meer rust gegeven voor Pippa en haar kleintjes doen het prima. In het begin waren zij extreem rustig en relaxed, maar nu beginnen ze toch de wereld te ontdekken. Inmiddels gaan ze voorzichtig over op vaster eten en beginnen ze zelfs al te spelen met hun oudere halfbroers en -zusjes.

Verder hebben wij eindelijk de namen voor het nestje van Melrose gevonden. Na vele ideeen en lijsten gaf dit kereltje de doorslag. Hoewel je het niet zo ziet op de foto is hij echt super relaxed! En dat deed ons denken aan Guust Flater, wiens doel in het leven vooral slapen en eten is....kortom een perfecte naam! Het thema is dus ´Robbedoes´ geworden met de namen: Robbedoes, Kwabbernoot, IJzerlijm, Joost van de Overkant en natuurlijk Guust Flater zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten